Usługi i programy

Dla naszych klientów przygotowujemy pełną dokumentację programu mycia i dezynfekcji zgodnie w wymogami:
  • HACCP - identyfikacja i oszacowanie skali zagrożeń bezpieczeństwa żywności, z punktu widzenia jej jakości zdrowotnej oraz ryzyka wystąpienia tych zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i dystrybucji.
  • BRC - Globalna Norma dotycząca bezpieczeństwa żywności dla producentów żywności dostarczających produkty do sieci handlowych.
  • GHP - Dobra Praktyka Higieniczna (ang. Good Hygienic Practice) - działania , które muszą być podjęte i warunki higieniczne, które muszą być spełniane i kontrolowane na wszystkich etapach produkcji i obrotu, tak aby zapewnić bezpieczeństwo żywności.
  • GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna (ang. Good Manufacturing Practice) - działania, które muszą być podjęte i warunki, które muszą być spełniane, aby produkcja żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością odbywały się w sposób zapewniający właściwą jakość zdrowotną żywności, zgodną z przeznaczeniem.

Przeprowadzamy szkolenia:
  • metod i sposobów mycia.
  • monitorujemy jakość mycia i pomagamy wdrożyć optymalne rozwiązania/
  • zakresu działania naszch preparatów, sposobu ich użycia, właściwego postępowania i bezpieczeństwa pracy.
  • Itp.

Dane teleadresowe

Radosław Ciejpa
tel 668 29 29 09
Radoslaw.Ciejpa@ekarmin.pl
radoslaw.ciejpa@norenco.pl

ul. Botaniczna 15
Zawada
42-260 Kamienica Polska
tel/fax +48 (34) 3273 168
ekarmin@ekarmin.pl